Jovana Jeremić Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić smatra da svaka žena zaslužuje najbolje u braku i vezi, mađutim kada žena rodi dete od svog muškarca mora da dobije mnogo više, govori Jeremić.

„Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu“, rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje voditeljke, šta ako muškarac ima malu platu, Jovana je odgovorila – mora da pokaže želju.

„Neka pokaže da je željan to da uradi. Ne mora da bude roleks, ali neka kupi dobar sat. Neka kupi sve u njegovoj mogućnosti. On mora da razmišlja o tome da obezbedi svoju ženu. Neka joj kupi neku vrednost. Kada žena rodi dete mora da joj napravi kuću ili kupi stan u tom gradu“, rekla je Jeremić za „Kurir“.

Sve drugo su laži i manipulaciji, govori voditeljka.

„Što odmah ne reši. Možda taj čovek ima i prethodni brak pa se to bude podelilo. Da ne bi dolazilo do problema, muškarac mora da obezbedi tu ženu. Nema rasprave. Ja znam šta je ispravno. Moja majka je rodila troje dece i sve je prepisano na majku. Muškarac koliko uloži u ženu, toliko je voli. Sve drugo su laži i manipulacije“, rekla je Jeremić.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (69)