Još jedna tajanstvena poruka Jelene Karleuše nakon drame sa Tošićem FOTO

Showbiz 15. jan. 202210:21
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon što je Jelena Karleuša prijavila svog supruga, bivšeg fudbalera Duška Tošića zbog nasilja koje je navodno pretrpela, u javnosti se nije oglašavala zvaničnom objavom o incidentu koji se dogodio na Božić.

Pročitajte još:

No, Karleuša svojim statusima i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama šalje tajanstvene poruke o svom trenutnom stanju.

Tako je Jelena nastavila sa svojim tajanstvenim poruka te objavila fotografiju sa spektakularnog nastupa za doček Nove godine uz citat:

"Ponekad u svom životu, jedino mesto gde sam bila srećna je scena", napisala je Karleuša i time pokrenula lavinu komentara.

Ispod svoje objave dobila je pregršt komentara putem kojih su joj fanovi pružili podršku.

"Izdrži Jelena, jaka si žena", "Zato samo pevaj", "Šta si sve prezivela, šta ti je ovo samo novi životni udarac","Jaka si žena, i sigurna sam žena velikog srca", samo su neki komentari podrške.

Podsetimo, Karleuša je supruga optužila da joj je lupio šamar i pljunuo, a navodno su tu bili i svedoci. Tošić je kasnije saslušan i određena mu je zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, koja je kasnije produžena na 30 dana.

BONUS VIDEO: Jelena Karleusa o novogodisnjem koncertu na trgu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar