Jelena Rozga Foto: Tanurovski Vangel

Jelena Rozga, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na muzičkoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje „Minut srca mog“.

Arena „Boris Trajkovski“ u Skoplju u subotu veče bila je mala da primi armiju fanova koju je omiljena regionalna pop diva stekla tokom svoje bogate karijere, a emocije koje su osetile, potvrđuju da su Rozgini obožavaoci jedva čekali da dožive energiju i neverovatan vokal Jelene Rozge uživo: tokom više od dva sata arenom su se prolamali prepoznatljivi hitovi poput „Okus mentola“, „Nirvana“, „Ne tiče me se“, „Bižuterija“, „Ginem“ i mnogih drugih, koje je publika pevala uglas sa popularnom Splićankom.

PROČITAJTE JOŠ:

Rozga je izrazila svoje oduševljenje ovakvim reakcijama fanova, pa je, vidno uzbuđena i emotivna, podelila svoje utiske.

„Hvala vam, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni Boris Trajkovski. Vaša podrška je nešto posebno i uvek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!“

Skymusic se još jednom pobrinuo za najsavremeniju audio-vizuelnu produkciju, pa je za vrhunski doživljaj bilo potrebno instalirati više od 400 kvadratnih metara LED ekrana, preko 300 rasvetnih tela i više od 500 hiljada vati zvuka.

Jelena će odmah nakon ovog koncerta vredno nastaviti da radi na pripremi novih nastupa, pa će nakon spektakularnih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, nastaviti svoju regionalnu turneju „Minut srca mog“.

Sledeći nastupi zakazani su u Zadru 08. marta i u Sarajevu, u hali Zetra, na jesen, 02. novembra.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Posle Parova sam imao infarkt, psihički sam puk’o, čačkalicama sam crtao obezglavljene anđele“: Nemanja Nikolić svedoči o jezivim posledicama učešća u rijalitiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar