Darko Lazić, Dara Bubamara, Aca Lukas i Halid Muslimović Foto:M.P./ATAImages/Antonio Ahel/ATAImages/M.M./ATAImages

Estradne zvezde mnogo ulažu u svoju karijeru, ali i u privatne "sitnice", a dugovi su se kod pojedinih samo gomilali.

Deluje nam kako pevači gotovo u svakom trenutku mogu sebi sve da priušte, i da non-stop dobijaju lovu od posla kojim se bave.

Međutim, ulaganje se nekima uopšte nije isplatilo.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je pevač Darko Lazić dugovao čak milion i po evra, i to u najtežem periodu života.

Tokom 2018. godine, pevač je bio u teškom stanju zbog saobraćajne nesteće koju je preživeo. Kako se navodilo, Darko je imao dug veći od 400.00 evra, a novac mu je pozajmio prijatelj i menadžer. O Laziću je negativno pričala njegova koleginica Zorica Marković, koja je navodila da joj je on ostao dužan neki novac, ali da mu je ona to oprostila. Imao je problema i sa bivšom suprugom Anom Sević kojoj navodno nije plaćao alimentacije za njihovu ćerku Lorenu. Sličnu situaciju imao je i sa bivšom verenicom Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja. Marina je za medije potvrdila Darkovu tadašnju nebrigu o detetu.

„Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima“, izjavio je ranije Darko i dodao:

„Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po evra nije nimalo malo. Ne šalim se. Šta koga treba da se tiče da li ja dugujem ili ne? Je l’ treba sad neko zbog toga da me ubije? Sve je za ljude, ja sam najnormalniji čovek. I da dugujem, znam da ću vratiti.“

Darko Lazić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Njegov kolega Aca Lukas jednom prilikom je istakao kako je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki.

„Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spi*kao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam“, izjavio je Aca ranije za Republiku i šokirao još više:

„Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju.“

Aca Lukas Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folker Halid Muslimović imao je problema sa izvršiteljma, koji su mu došli na vrata jer je navodno odbijao da isplati gotovo 30 godina iznos od 32.000 evra izvesnom Erminu Elezoviću. Halid je taj novac navodno dobio za studijski album koji nije ugledao svetlost dana, a aukcijsku prodaju svoje imovine izbegao je čak dva puta, piše Kurir.

Halid Muslimovic
Halid Muslimović Foto:E-Stock/Mirko Rodić

Pokojna Marina Tucaković svojevremeno je ispričala kako joj saradnica Dara Bubamara duguje 10.000 evra za pesme sa albuma „Delete“.

Dara je u izjavama za medije govorila kako nikome ne duguje jer mnogo zarađuje, a kasnije je govorila kako je Marini finansijski pomagala. Pre smrti tekstopisca, njih dve su zaboravile sve nesuglasice.

„Nas dve se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obe plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu“, ispričala je ranije folkerka.

Dara Bubamara Foto:Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO Darko Lazić o novom album i alimentacijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar