Mlica Dabović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ne ide joj kako je planirala.

Bivša košarkašica Milica Dabović šokirala je javnost kada je najavila da će svoje eksplicitne fotografije na OnlyFans-u, sajtu za odrasle. Iako je naišla na brojne osude, dabovićeva je ostala pri svojoj odluci, te svakodnevno sa svojim pretplatnicima deli fotke u izazovnim izdanjima.

PROČITAJTE JOŠ

U više navrata se pisalo o njenoj zaradi i tome da je do sada skupila dovoljno novca da sebi kupi stan, ali sada je priznala da joj u poslednje vreme ne ide najbolje.

„Sve je slabiiji posao. Od toga nema više leba, kako sada da potrošim te pare što sam zaradila?! Da putujem, da uložim u neke dobre stvari. Tako da odoh na put da se odmorim pre rođendana, da završim knjigu“, rekla je Milica Dabović za TV Prva.

„Kao prvo, nisam gola, ne može se tako brzo i zaraditi novac. Ljudi su očekivali da sam gola, i da ću se prodati za male pare. Svašta se pisalo, ali ja nijedan intervju nisam dala. Da sam se ja opustila i da sam kao Anđela Veštica, koja zna znanje, ja bih zaradila te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i ne bih sutra mogla da se pogledam u ogledalo“, dodala je ona.

Milica je otkrila i da je uvrede ne dotiču.

„Nebitan je biznis, bitan je život. Ja bih svakome preporučila ako možeš da se skidaš i da širiš noge, ja sam to probala, radi to ženska, samo napred, ja ću te podržati.

Ona je istakla i da joj je najveća želja da kupi plac i napravi kuću.

„Ja sam spremna na sve da zaradim pare. Ne mislim sve, ali korak po korak. Mogu na svoju snagu i svoju pamet da skupim novac da nađem neki plac i da napravim kuću“, zaključila je nekadašnja košarkašica.

BONUS VIDEO: Milica Dabović: Bila sam sa ženom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare