Iznenađenje večeri: Sara Jo i JK demonstrirale snagu balkanske muzičke scene

Showbiz 05. sep. 202114:15
Podeli:
Foto: Privatna arhiva

Završno veče Music Week festivala obeležio je iznenadni spoj dva vodeća imena naše muzičke scene - Jelene Karleuše i Sare Jo. Čuvena JK ponovo je publiku oborila s nogu fantastičnim nastup, scenografijom i kostimima, ali i neočekivanim izborom gošće iznenađenje. Na pesmi "Slatka mala" na sceni joj se pridružila pop zvezda Sara Jo, kada su izvele nastup o kome ne prestaje da se priča.

Dok su Jelena i Sara izvodile pesmu publika je bila u transu, pa je ovacijama ispratila svaki novi stih čuvenog hita. Karleuša je Saru najavila kao „moja drugarica Sara Jo“, dok joj se mlađa koleginica obratila rečima „One & only Jelena“.

PROČITAJTE JOŠ

Pop pevačice, koje važe za dve vodeće pobornice ljudskih prava, na sceni su pružile podršku i LGBT populaciji, te se u pozadini mogao videti natpis „We are the same“, ili „Mi smo isti“, zajedno sa LGBT zastavom.

„Pop kulturu čine neočekivane stvari i spojevi, a poenta iste je da se ljudi zabave. Verujem da smo im sinoć priredili šou koji nisu očekivali! Bez preteranog razmišljanja sam prihvatila Jelenin poziv, hvala joj na tome“, rekla je Sara Jo za Nova.rs.

Nakon zajedničkog nastupa, Sara je izvela svoje dve pesme „Bez Sna“ i „Mili, mili“, uz koreografiju koja je bila deo originalnog perfomansa za nastup na Svetskom prajdu u Kopenhagenu, gde je Sara nastupala kao jedini izvođač sa ovih prostora ikada.

Sara Jo je zablistala u originalnom kostimu Nine Mandić, a mogli su se čuti komentari da kostim i njen senzualni izgled nesumnjivo asociraju na „ženu mačku“ iz istoimenog filma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar