Foto:EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Italijanska novinarka i voditeljka Mikela Perisko, devojka fudbalera Danijela Ruganija, saopštila je da je zaražena od koronavirusa.

Naime, Mikela je na društvenim mrežama napisala da se testirala na koronavirus, te da su rezultati pozitivni. Kako kaže, zarazio ju je upravo Danijel, koji je nedugo pre nje otkrio da boluje od korone.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila sam strašno uplašena kada sam čula da je Danijele pozitivan na virus, ali u međuvremenu smo svi puno bolje upoznati sa ovom pandemijom pa sada, kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem. Danijele ima blagu temperaturu, a ja sam zaražena, ali i asimptomatična. Osećam se dobro. Ovo je još jedan signal za sve… Budite oprezni jer ne morate da imate simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe“, napisala je ona na društvenim mrežama.

Inače, Danijel Rugani je jedan od prvih fudbalera koji je zvanično obelodanio da ima koronavirus. Zbog njega je cela ekipa Juventusa, tima u kome igra, završila u karantinu, a nedugo nakon toga italijanska Vlada donela odluku o prekidu svih takmičenja i prvenstava do daljnjeg.

Mikela je novinarka i voditeljka italijanske verzije emisije „Match of the Day“, a s obzirom na činjenicu da su ona i Danijel gotovo neprekidno zajedno, kako sama kaže, mogla je da očekuje da će virus preneti i njoj.