Idilična porodična letovanja Nila Patrika Harisa i njegovog muža (FOTO)

Showbiz 08. sep. 202109:56
Podeli:
Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Nil Patrik Haris, poznatiji kao Barniiz sitkoma "Kako sam upoznao vašu majku", letovao je s porodicom na Hvaru do prošle nedelje, a očito je da mu je Hrvatska na listi najdražih destinacija za letovanje, pošto se ovog leta na Jadran vratio već treći put. Patrik je u novoj objavi na Instagramu čestitao mužu Dejvidu Burtki sedmu godišnjicu braka i usput spomenuo Hrvatsku.

PROČITAJTE JOŠ

„Pre tačno sedam godina venčali smo se u Italiji. Prošle nedelje plivali smo u Hrvatskoj. Ko zna gde ćemo sledeće završiti, ali ne postoji niko sa kim bih radije putovao svetom nego s tobom, Dejvide Burtka. Tvoj avantuistički duh u kombinaciji s tvojim divnim srcem nastavljaju da me impresioniraju i inspirišu“, napisao je, pa nastavio:

„Naša deca su jako srećna jer su okružena tvojom ljubavlju, pažnjom i svetlom. Svi smo. Srećna godišnjica, mužiću. Jedva čekam da vidim što će se sledeće dogoditi“.

Haris je sa suprugom i decom prethodno bio u Italiji, odakle je jahtom doplovio u Hrvatsku, kojoj se vraća poslednjih nekoliko godina.

Par je blizance koje zajedno odgajaju dobio pre deset godina. Upoznali su se na ulici u Njujorku 2004. godine, u slučajnom prolazu, a vrlo brzo su postali par.

Na Nilovom Instagramu može se videti mnoštvo idiličnih porodičnih fotografija s raznih putovanja i druženja, a glumac često uz fotke izražava svoju zahvalnost na tako lepoj porodici.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar