Nemanja Gudelj, Anastasija Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto, Goran Srdanov/Nova.rs

I dok se spekuliše o tome da porodica Nemanje Gudelja ne može da podnese Anastasiju Ražnatović, Ceca novog zeta prihvata raširenih ruku.

Pevačica i fudbaler su se sa aerodroma Nikola Tesla uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno.

PROČITAJTE JOŠ

Anastasija Ražnatović dočekala je dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, na beogradskom aerodromu, nakon što je bio u Kataru zbog Svetskog prvenstva.

„Svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno. Anastasija je sa zadovoljstvom ponovo ugostila Gudelja u porodičnoj kući, međutim, nisu se mnogo zadržavali u Beogradu. Već rano ujutru su se uputili ponovo na aerodrom“, kaže izvor „Blica“ blizak paru.

„Anastasija i Nemanja su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi i igra za Sevilju. Cecina ćerka je u više navrata pričala koliko joj prija život u ovoj evropskoj zemlji, a od kako je u vezi sa Nemanjom non-stop je na relaciji Beograd – Sevilja. Zbog poslovnih obaveza je u Srbiji, a u Španiji uživa punim plućima“, dodaje izvor.

S druge strane, mediji i korisnici društvenih mreža komentarišu da njegova porodica nije najsrećnija zbog njihove veze. Nemanjina sestra i majka su otpratile Anastasiju i Cecu Ražnatović sa Instagrama.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na Hello žurki

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare