Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Već 30 godina, koliko je u braku, nosi muževljevo prezime.

Pevačica Doris Dragović iza sebe ima brojne hitove poput „Malo mi za sriću triba“ i „Željo moja“, sa kojom je predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji 1986. godine, a i pored uspešne karijere malo ko zna njeno pravo ime.

Pevačicina publika iznenadila se kada se saznalo da joj u ličnoj karti stoji Dorotea Budimir, što je prezime njenog supruga Maria Budimira.

PROČITAJTE JOŠ:

Za bivšeg vaterpolistu udala se 1990. godine, a o tajni njihovog braka govorila je jednom prilikom.

„Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati“, rekla je Doris, prenosi Blic.

Doris Dragović Foto: Printscreen/YouTube/
Eurovision GOLD

Pre udaje, Doris su povezivali sa mnogim muškarcima, a spekulisalo se da je osvojila srce i Zdravka Čolića. U korist ovoj priči išla je i činjenica da se pojavila u njegovom spotu za pesmu „Ti možeš sve, al’ jedno ne“.

„To je bio šou ‘Ti si mi u krvi’, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: ‘Ja sam Ruška, sećaš se?’ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi ‘More’. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena“, rekao je pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare