Foto: Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia

Sada se konačno pojavila sa novim dečkom.

Poznata glumica Kejti Holms nedavno se pojavila na jednom događaju sa svojim novim dečkom Bobijem Vutonom, a ovo je ujedno i prvo javno pojavljivanje ovog para.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je donedavno bila u vezi sa kuvarom Emilom Vitolom, a pre njega je šest godina provela u ljubavi sa Džejmijem Foksom.

Ipak, zbog ugovora Sajentološke crkve kojoj pripada njen bivši suprug Tom Kruz, glumica nije smela ni sa jednim partnerom da se pojavljuje na javnim dešavanjima, niti da deli zajedničke fotografije sa njima.

Tako smo o njenim vezama saznavali uglavnom putem paparaco fotografija, a ono što je interesantno jeste i to da su Tom Kruz i Džejmi Foks nekada bili prijatelji.

Kako su mediji više puta pisali, tokom braka sa slavnim glumcem, Holmsova je morala da poštuje pravila Sajentološke crkve što je, između ostalog, podrazumevalo i takozvani tihi porođaj, što znači da žena i svi koji prisustvuju porođaju moraju da ćute.

Kejti je dugo vodila borbu kako bi se nakon razvoda „otarasila“ svih ovih pravila, što je na kraju i uspela uz pomoć advokata. Pričalo se i da je Kruz želeo da pošalje njihovu ćerku na krstarenje sa pripadnicima kulta, gde ih primoravaju na teške fizičke poslove, što je njegova bivša žena nekako uspela da spreči.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović o momku

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.