Francuska predstavnica pred nastup pozdravila Srbiju

Showbiz 22. maj. 202122:48 > 23:05
Podeli:
Foto: REUTERS/Piroschka van de Wouw

Francuska predstavnica na ovogodišnjoj, 65. Pesmi Evrovizije, Barbara Pravi poslala je ekskluzivnu poruku pred početak samog finala u Roterdamu.

Brabara nastupa sa pesmom „Voila“, i prema podacima kladionica, pozicionirana je na visoko drugo mesto.

„Danas je poslednji dan, čudno je reći da se sve završava, posle toliko zajedničkog druženja. Atmosfera je odlična, sve se sjajno odvija, srećni smo, sve je zabavno“, poručila je Barbara, odlazeći na nastup.

Pročitajte još:

Njeno pravo prezime je Pjević, a deda Petar joj je poreklom iz Beograda.

„Bila bih presrećna da pobedim, ali teško mi je to da zamislim, jer niko iz Francuske nije pobedio već 44 godine. Presrećna sam zbog svega što smo moja ekipa i ja već uradili“, rekla je Barbara i pozdravila publiku u Srbiji.

Podsetimo, Barbara se rodila i odrasla u Parizu, a pravo prezime joj je Pejić, piše „Wiwibloggs“. Njen deda s majčine strane je iz Iraka, a s očeve iz Srbije. Stoga je umetničko prezime Pravi, tvrdi, uzela u čast svom dedi iz Srbije.

„Osećam se Srpkinjom zato što volim svog dedu. Volim istoriju svoje porodice. Osećam se Irankom jer volim njihovu poeziju“, rekla je Barbara za „Wiwibloggs“.

Barbara prvi put nastupa na Evroviziji, ali joj ovo nije prvi susret s ovim takmičenjem jer je 2019. i 2020. napisala pesme koje su predstavljale Francusku na Evroviziji mladih.

Barbara se rodila i odrasla u Parizu, a pravo prezime joj je Pejić, piše „Wiwibloggs“. Njen deda s majčine strane je iz Iraka, a s očeve iz Srbije. Stoga je umetničko prezime Pravi, tvrdi, uzela u čast svom dedi iz Srbije.

„Osećam se Srpkinjom zato što volim svog dedu. Volim istoriju svoje porodice. Osećam se Irankom jer volim njihovu poeziju“, rekla je Barbara za „Wiwibloggs“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar