Aleksandar Vučić i Džoni Dep Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Holivudski glumac Džoni Dep sleteo je u Beograd oko 14.30 sati, a s aerodroma se pravo uputio u predsedništvo na prijem kod Aleksandra Vučića.

Vučić je na Instagramu objavio snimak s Džonijem Depom uz kratak opis:

„Dobro došli u Srbiju“.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac je na sebi imao tamnoplavo odelo i sunčane naočare, a u trenutku kada je čuo vrisku oko sebe okrenuo se i uhvatio za srce u znak zahvalnosti, pa ponovo mahnuo svima i ušao u zgradu.

Podsetimo, Džoni Dep je trebao da sleti u Beograd danas oko podneva, ali je zakasnio na let, zbog čega je otkazana konferencija za medije koja je tim povodom zakazana.

Holivudski glumac stigao je u sprsku prestonicu oko 14.30 sati, te se s aerodroma direktno uputio u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Dep inače u Beograd dolazi povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini“, u produkciji „Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu“ (IES).

Aleksandar Vučić i Džoni Dep Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Glumac bi trebalo da posle konferencije ide u obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Iz kabineta predsednika je saopšteno da će se Vučić sastati s Depom i Milošem Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu.

Bonus video

De Nirova životna priča: Kako je postao omiljeni filmski mafijaš

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (9)