Foto: Printscreen/Instagram

Influenserka Ela Dvornik, ćerka legendarnog pevača Dina Dvornika, razvela se od 13 godina starijeg Čarlsa Pirsa sa kojim ima dvoje dece.

Oni su u braku bili 10 godina, a nakon rastanka, jedno drugo su prijavili za više prekršaja, a iako nisu želeli da otkrivaju mnogo detalja o svemu tome, Čarls se sada oglasio i rekao nešto više.

„Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gde je ona živela“, napisao je on na Instagramu i dodao:

PROČITAJTE JOŠ:

„Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće videti, 14. februara 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od hiljadu evra, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni“.

„P.S. Imam 47 i ponosan sam. P.P.S. Ja nikada nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do dana današnjeg. Pišite o meni šta god želite, ali nemojte lagati o činjenicama koje mogu lako da opovrgnem“, dodao je Čarls.

Foto: Printskrin/Instagram/charles_pearce

Razvod svoje ćerke komentarisala je i Elina majka Danijela.

„Kad si previše dugo u nekom negativnom odnosu, kad se udaljimo jedno od drugog, tu nastaje problem. To može biti rizično za odnos, kad si dugo u neslaganju, dogodi se loše, misliš da će se rešiti, ali se konačno ne reši. Ljudi apsolutno nemaju pojma šta ih čeka u braku, mladi nemaju živaca za brak“, rekla je ona, prenosi „Blic“.

BONUS VIDEO: Otac je poginuo, a majka ostala sama sa nas troje, krov nam je prokišnjavao, sećam se šerpice u koju je kapljala voda: Naša pevačica iskreno o golgoti kroz koju je prošla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar