Dobrica Ćosić i Predrag Marković Foto:EPA/MAJA ILIC/Goran Srdanov/Nova.rs

Ovo mnogi nisu znali o njoj.

Glumica Miona Marković pažnju privlači talentom, ali i izuzetnom lepotom.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje svoje provokativne fotografije i snimke, a o njenom životu ne zna se mnogo toga budući da ne voli preterano da eksponira svoju privatnost.

Mionin otac je Predrag Marković koji je 1997. godine izabran za čana Evropske akademije nauka, a svojoj naslednici je velika podrška i redovno prati sve njene predstave.

„Moj nežni otac, koji svoju ćerku uvek ljubi u ruku čime joj ne dozvolja da izgubi ulogu “princeze”, čak i kada ona misli da je to više nije moguće, jer zaboga sada je već mlada žena, a ne devojčica. I da znaš tata koliko god ja prevrtala očima na to, uvek se malo i smešim, jer baš je lepo biti princeza“, napisala je ona jednom na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Ona je u srodstvu i sa čuvenim piscem Dobricom Ćosićem, a njen deda je i pokojni producent i scenarista Jovan Marković.

Dobrica Ćosić Foto: EPA/MAJA ILIĆ

„Iskreno, nisam ni znala do svoje 14. godine ko je Dobrica Ćosić. Tek sam sa tada pročitala „Daleko je Sunce“, posle sam čitala „Korene“ u gimnaziji. Kanije sam saznala da smo u srodstvu, on mi je deda – stric“, rekla je Miona jednom prilikom za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Miona Marković i Aleksandar Vučković_ Predstava _Deca_ donosi potpuno novi žanr srpskom pozorištu

 

 

Komentari

Svi komentari (10)