Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U sjajnim su odnosima.

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina, zajedno sa Anom Sević došli su sa njihovom ćerkom Lorenom u kulturno umetničko društvo kako bi je upisali na folklor.

PROČITAJTE JOŠ

Njih troje čekali su Lorenu da završi sa probom, a ono što je mnogima zapalo za oko je to kako su seli. Naime, Darkova bivša supruga, Ana Sević, sela je između njih, a svo troje su sve vreme ćaskali i gledali njihovu mezimicu.

Inače, Darko i Kaća su u sjajnim odnosima sa Sevićkom, koja je nedavno bila i sa svojim suprugom na njihovoj svadbi.

„Ja samo radim onako kako osećam, živim život po svojim pravilima. Došla sam sa mužem, na svakom slavlju smo zajedno, nikad ne bih donela sama takvu odluku da dođem na venčanje bivšeg, sve se dogovaramo zajedno u porodici. To je kod nas normalno, da se dogovaramo i da idemo tamo gde oboje želimo da idemo“, kazala je Ana tada i dodala:

„On mnogo voli Lorenu, želeo je da ona bude srećna tog dana. Hteo je da ona vidi da smo svi na okupu, da sve može lepo da funkcioniše bez ikakve tenzije, da svi možemo biti zajedno srećni.“

Ana je progovorila i odnosu sa Darkovom sadašnjom suprugom.

„Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični… Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre“, istakla je Ana na dan Darkove svadbe.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar