Foto: Printscreen / Instagram

Pevačica Dara Bubamara je smršala i dovela svoju liniju do savršenstva i to uz pomoć samo nekoliko trikova - a valjda nije u pitanju fotošop, šale se fanovi na društvenim mrežama.

Dara je za mesec dana smršala čak 10 kilograma, pomoću proteinskih šejkova. Ona je početkom maja odlučila da stesa liniju, a režim ishrane kojeg se pridržavala joj je doneo brze i nikad bolje rezultate.

PROČITAJTE JOŠ

„Svima bih preporučila moj način mršavljenja jer se kilogrami tope. Pijem šejkove, i uglavnom jedem samo povrće, ribu i meso. I sama sam šokirana kako sam lako smršala. Kada me budete videli uživo, nećete verovati kako sam se stesala. Skinula sam deset kilograma, ali planiram još da mršavim“, rekla je Dara Bubamara za domaće medije, prenosi „Blic“.

„Jutro obavezno započinjem proteinskim šejkom, koji pijem na svaka tri sata. Između obroka ne grickam ništa, a onda za ručak pojedem samo povrće. Ponekad uz sveže povrće pojedem nemasnu ribu ili meso, koje spremim na maslinovom ulju. To i večeram. Kada imam velike koncerte, koristim suplemente kako bih imala snage da izdržim nastup do kraja“, rekla je ona.

Kaže i da redovno trenira.

„Tri puta nedeljno idem u teretanu. Radim naporne vežbe, vozim bicikl, a onda trčim na traci. Vikendom ne stižem da treniram jer sam na nastupima u inostranstvu, ali i tu se trošim, pošto celo veče đuskam na štiklama“, rekla je Dara.

Dara je sama osmislila svoju dijetu, koja njenom organizmu najviše odgovara.

„Ne mogu da jedem kako nutricionisti kažu! Kod mene je sve iz krajnosti u krajnost – ili jedem mnogo ili ne jedem uopšte. Odlučila sam da budem na proteinskoj ishrani, a to nije nimalo lako. Treba imati živce kao konj, a ja ih imam“, rekla je pevačica.

A da li dijeta stvarno postoji, ili je u pitanju fotošop, nikada nećemo saznati – jer slike na Instagramu nisu pravo merilo stvari, ponovo dodaju nasmejani Darini fanovi kojima je simpatičan način na koji se pevačica predstavlja u javnosti.

BONUS VIDEO: Otkrivamo zašto je Dara Bubamara duvala u frulu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar