Rada Sarić Foto: Bojan Stevanović

U novoj epizodi emisije "Ispovest" svoju dušu, o privatnom životu i karijeri, je otvorila pevačica Rada Sarić.

Lepa pevačica se 2012. godine takmičila u „Zvezde Granda“ gde je skrenula veliku pažnju javnosti na sebe i ostala upamćena kao neko ko iza sebe nema skandale, a karijeru je gradila isključivo na dobrim pesmama i svom talentu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je zbog udaje, a onda i dva porođaja napravila pauzu, te se posvetila svom privatnom životu i odgajanju dece. Pevačica je sada snimila novu pesmu pod nazivom „Svetlo“ sa kojom je najavila svoj povratak na scenu.

„Posle takmičenja nisam počela da zarađujem velike pare, danas ih retko ko i zarađuje. Zarađivala sam evro po evro i išla sam korak po korak. Sačekalo me puno posla. Sećam se da sam bila na sastanku sa čelnicima i da sam rekla da želim da radim, a ne da kažem da je moja cena 10 hiljada evra i sedim kući. Imala sam ugovor sa Grandom, bilo je tu više menadžera koji su radili za sve nas. Bilo je svirki i radnim danima, a svaki vikend je bio zauzet i tako se funkcionisalo“, rekla je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Rada Sarić (@radaaasaric)

Rada Sarić je u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja će se emitovati večeras u 20 časova, otvoreno pričala o svom privatnom životu, takmičenju u Zvezdama Granda, poznatom suprugu, porodici, kolegama sa estrade i mnogim drugim temama.

Večera od 20 časova pratite emisiju Ispovest na našem portalu i Jutjub kanalu.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNA ISPOVEST „Odbio sam ponudu najjače političke stranke, a nisam smeo“: Slavko Banjac otkriva da mu je karijeru uništila tada najmoćnija žena u Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar