Ceca
Ceca Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović početkom dvehiljaditih je napravila pauzu od tri godine, a onda 2004. godine izdala album „Gore od ljubavi“, na kome se nalaze neki od njenih najvećih hitova.

Ceca je godinama sarađivala sa Marinom Tucaković, koja je i za ovaj album pisala većinu tekstova. Kako je jednom prilikom pevačica rekla, Marina ju je odlično poznavala, te joj je pesme često pisala inspirisana njenim životom.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od pesama koje su takođe nastale inspirisane Cecinim životom je i „Neću dugo“. Mnogi su mislili da je tekst pesme posvećen muškarcu, a istina je drugačija.

„To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD – u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala“, izjavila je Ceca svojevremeno za medije, prenosi „24sedam“.

Foto: Instagram/jovana_pajic

Ipak, iako je rekla da ovu pesmu nikada ne peca, Ceca je sada napravila izuzetak, i to na proslavi povodom rođenja ćerkice Danijela Alibabića.

Pevačica Jovana Pajić na svom storiju na Instagramu je objavila snimak na kom ona i Ceca zajedno pevaju pesmu „Neću dugo“, a svojim izvođenjem oduševile su mnoge.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar