Foto: Zoran Lončarević

Jedna od najjačih vokalistkinja u Srbiji i predstavnica naše države na Evroviziji 2015. godine, za Nova.rs komentariše ovogodišnje finaliste Evrovizije.

Kako je sama rekla, od svih ovogodšnjih numera na Beoviziji, ni jedna numera joj nije dovoljno jaka kako bi predstavljala Srbiju na Evroviziji u Roterdamu.

„Od sve te 24 izvedbe ništa mi to nije tako jako što bi otišlo na Evroziju. Nije mi baš nešto ostavilo utisak. Sve je već viđeno, i taj etno stil, i pesme na engleskom. Izdvojila bih par pesama koje su mi, onako, ostavile utisak. Dopada mi se onaj rok bend, zaboravih kako se zove, i Naiva sa pesmom „Baš, baš“. To mi je možda nekako za Evroviziju jer tako nešto i nije baš viđeno. Huriccane su uraganke jer su imale atraktivan nastup, ali i tako nešto smo imali ranije“ , izjavila je Bojana za Nova.rs i dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Koga kod da pošaljemo sigurno se nećemo obrukati, ali nije za finale. Sve je tanko. Ne znam, možda sam ispala iz štosa. Opšti utisak mi je da je sve tanko.  Svakako su svi oni prošli najteži deo jer su pokazali svoje nastupe i više ništa ne mogu da promene, a meni to niko nije rekao dok sam se takmičila. Najteži deo je sama pobeda u svojoj zemlji. Više nemaju šta da brinu.“

Ona je i posavetovala sve finaliste, te navela da sada treba da se opuste.

„Posavetovala bih svim takmičarima da se sada opuste, a sto se tiče ponašanja, sve polazi iz kuće. Samo opušteno i srećno“ , zaključila je ona za Nova.rs.

Foto: Zoran Lončarević