Foto:Zoran Lončarević

Promenila je život iz korena.

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani pre dvadesetak godina bila je jedna od najpopularnijih domaćih voditeljki.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je vodila emisije „City club“ i „Gerila“, a ni njen privatni život nije prošao nezapaženo. Naime, povezivali su je sa mnogim moćnim muškarcima.

„Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja“, rekla je ona pre nekoliko godina.

Tokom snimanja spota za pesmu Cece Ražnatović „Crveno“ Sani je upoznala fudbalera Nikolu Lazetića. Brzo su se venčali i dobili sina Luku, a još brže razveli.

„Verovali ili ne, to je bilo pre 20 godina. Na poziv Dejana Milićevića bila sam angažovana za snimanje tog spota iako je, prvenstveno, koliko se sećam, trebalo da učestvujem u spotu za pesmu „Neodoljiv, neumoljiv“. Ceca je super opuštena i zabavna, ali takođe i veliki profesionalac. Poznato je da su snimanja iscrpljujuća, međutim, osim nas ostalih koji smo učestvovali, i ona je bila veoma strpljiva i odgovorna. Ta vremena mog modelinga su mi ostala u divnom sećanju“, priseća se ona.

Sandra se pre nekoliko godina odselila u Ameriku gde radi kao filmski producent, a više puta je rekla da joj Srbija ne nedostaje.

„Verujem da publika misli da se u emotivnom životu poznatih ličnosti uvek dešava nešto spektakularno. Međutim, iako to ponekad i jeste slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno da podelim, mada bih volela. Verujem u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled i trenutno mi je karijera u prvom planu. Ali da ne otkrivam previše, reći ću svaki je pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak“, istakla je ona svojevremeno.

Sandra danas radi sa najpoznatijim svetskim glumcima i rediteljima.

„Ovde su zvezde u različitim kapacitetima, glumci, pevači, ali i pisci, producenti… Kada živite u Los Anđelesu, razne zvezde možete sresti skoro svaki dan. Veoma su pristojni i neupadljivi. Što se tiče saradnje, pošto je serija na kojoj radim trenutno u fazi razvijanja, u ovom momentu radim s veoma poznatim holivudskim producentima i piscima iz čije su kuće nastali filmovi ‘Džumandži’, serija ‘Svat’ i tako dalje“, dodala je.

U Americi je krenula da živi život ispočetka.

„Još ne mogu da kažem da sam ostvarila američki san. Za svakog imigranta postoji mnogo prepreka da bi uopšte došli na neku poziciju. S te pozicije sada nastojim da ostvarim snove, pa i američki. U Ameriku sam otišla tako što sam dobila ponudu od jednog reditelja za rad na njegovoj seriji. Posao producenta nije lak ni u jednoj zemlji na svetu, pa ni u najvećoj industriji zabave Holivudu. Glamur dolazi na kraju, uglavnom na crvenom tepihu, ali uz mnogo prethodnog truda i rada“, rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki

Komentari

Svi komentari (0)