Ivana Berendika Foto:Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

Jedna je od najbogatijih Srpkinja.

Ivana Berendika, bila je deo ženske grupe „Models“, koja je privukla veliku pažnju.

PROČITAJTE JOŠ

Ona se 2005. godine udala za jednog od osnivača „Gugla“, Tomasa Jermoluka.

Njegova slobodna duša i avanturistički duh su ono, kako je istakla, što je privuklo bivšu modelsicu, koja je priznala da joj prija što je Tomas nadmoćniji od nje.

„Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim“, rekla je Ivana ranije.

Ivana Berendika Foto:BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je 2016. godine rodila blizance koji nose imena Zoi Mej i Kai Nikolu.

Ivana i njen suprug sa decom žive u luksuznoj vili u Majamiju, a već godinama unazad se bavi dizajnom. Ona je dizajnerka nakita brenda Arme De L’ Amour, a da je uspešna u tome govori činjenica da njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

BONUS VIDEO ISPOVEST „Vidim da je danas u Srbiji sasvim normalno da se preko veza otimaju deca majkama“: Sindi o frapantnim detaljima dugogodišnje borbe za starateljstvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare