Tijana Bogićević Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Pevačica Tijana Bogićević imala je godinu punu izazova. Poslovnih uspeha, privatnih sreća i slomova.

U toku 2022. godine Tijana Bogićević je pogotovo prolazila i kroz dobre i kroz loše faze.

PROČITAJTE JOŠ

Dok je na polju karijere nizala uspehe, na emotivnom planu nije bilo sve tako sjajno. U godini za nama je stavila tačku na brak dug sedam godina, sa Amerikancem Markom Robertsonom.

Period nako razvoda bio je veoma stresan za pevačicu, ali sebe smatra jakom ženom pa je uspela da prebrodi sve krize.

„Godina je bila jako uspešna. Jeste bila stresna na ličnom planu, ali ja nikada ne volim da ulazim u to, niti da se toga mnogo podsećam, da na to trošim vreme razmišljajući. Više razmišljam o budućnosti i onome što ona nosi. Generalno, ja sam jaka žena, mogu ja svašta da podnesem. Mislim da mi je ova godina više bila uspešna nego što bih se osvrtala na padove“, ispričala je Tijana u emisiji „Premijera“ i dodala da je vreme i sve ono što dolazi čini čvršćom:

„Sazrevam svakako, ali mi se više dešava da bude onako kako sam mislila, nego što me život demantuje. Verujem da treba ići kroz život srcem, uzeti stvar u svoje ruke. Šta god da se dešava, trudim se da mislim da je sve za moje dobro i baš onako kako je trebalo da bude. Ne osvrćem se preterano na negativne stvari, svaki pad mi je znak da je nešto ustvari bolje za mene namenjeno. Ne trošim puno vremena na razmišljanje, učimo ceo život, sazrevamo i drugačija sam nego prošle godine.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare