Foto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, ove godine je predstavljala Srbiju na Evroviziji, sa pesmom "Ramonda".

Foto: Promo

Ona je na kraju zauzela 17. mesto, a sada je otkrila svoje utiske sa takmičenja.

„Prvi put kad sam tu neku euforiju doživela i kad sam skapirala gde se nalazim, bilo je kad je bila proba s publikom pred polufinale. Osetila sam se baš lepo i počastvovano što sam tamo. I za finale i za polufinale me je lupio adrenalin, pozitivna trema i energija“, rekla je ona u emisiji „Jedan dobar dan“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako kaže, zbog napete situacije i tenzija koje su obeležile ovogodišnje takmičenje, druženja nije bilo mnogo.

„Druženja nije bilo toliko zbog situacije, osim u toj jednoj prostoriji gde smo se spremali za nastup, i tu je bilo haotično, pa i nemaš mnogo vremena da iskomuniciraš s drugim učesnicima, maksimum desetak minuta. Ja sam se na mini-turneji pre same Evrovizije najviše družila s blizancima iz Švedske, sa predsavnicima Ukrajine, naravno sa Bejbi Lazanjom, imali smo čak i zajedničku žurku na kojoj su bili Rejven i predstavnici iz Slovenije“, istakla je pevačica.

Otkrila je i kako su skandali, pre svega vezani za proteste i zahteve da se Izreael bojkotuje zbog rata sa Palestinom, uticali na druge učesnike.

„Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata – vriske, svađe artista i nekih medija“, zaključila je Teya Dora, prenosi „Kurir“.

Sve na jednom mestu na shoppster.rs.

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Teya Dora posle prolaska u finale Evrovizije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare