Kristina Iglendža Foto: G.G./ATAImages

Voditeljka Kristina Iglendža privlači sve veću pažnju gledalaca, a mnogi komentarišu i njen atraktivan izgled.

Iako je završila ekonomiju, time se nikada nije bavila, već se pronašla u novinarstvu.

Karijeru je započela na televiziji „Košava“, gde je sa radila sa Vanjom Bulićem i vodila muzičku emisiju „Strava“. Kasnije je vodila emisije „Prelo u mom sokaku“ i rijaliti „Parovi“, a potom i „150 minuta“, dok sada uređuje i vodi emisiju „Exkluziv Night“.

PROČITAJTE JOŠ:

Svojevremeno je bila i Mis fotogeničnosti Srbije i Crne Gore, a o njenom privatnom životu ne zna se mnogo. Jednom prilikom rekla je nešto više o sebi, te ispričala da je kao dete izbegla iz Knina.

„Rođena sam u Sinju, a odrasla Šibeniku, sve do rata. Sa nepunih šest godina moja porodica – tata, mama, brat i ja, preselili smo se u Knin gde smo ostali do 1995, dok se nije desila ‘Oluja’. Bili smo deo kolone zajedno sa hiljadama ljudi koji su te godine trajno napustili svoja ognjišta i preselili se u Srbiju. Moje detinjstvo sve do rata bilo je lepo, ali okolnosti koje su se desile naterale su me da brzo odrastem i shvatim šta je život, mnogo pre svojih vršnjaka. Pretpostavljam da je to moje životno iskustvo presudno uticalo da se formiram kao osoba i da naučim da cenim svaki trenutak i uživam u njemu najviše što mogu“, rekla je ona jednom prilikom za „Stil“.

Istakla je i da je za porodicu veoma vezana i da su joj oni najveća podrška, a onda se osvrnula i na to kako je, nakon završene ekonomije, odlučila da postane novinar.

Kristina Iglendža Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Znate kako kažu: dok pravite planove, Bog vam se smeje. Ja sam zahvalna upravo Bogu što se moj životni put razvijao na potpuno drugačiji način od onog što sam mislila da će biti. Verovala sam da je ekonomija moj životni poziv jer sam profesionalnu karijeru započela u marketingu i PR, uporedo dok sam studirala. Životne prilike su me naterale da vrlo rano počnem da radim, pa sam i u novinarstvo, kao dodatni posao, ušla sasvim slučajno – preko drugarice Višnje koja me je pozvala da joj budem zamena na tadasnjoj TV Košava, u emisiji ‘Strava’. Imala sam priliku da već na samom startu učim od najboljih i večno sam zahvalna mom tadašnjem uredniku i vrhunskom mentoru Vanji Buliću na svemu što me je naučio“, istakla je Kristina iskreno.

Na kraju je otkrila i čemu duguje svoj atraktivan izgled.

„Redovno treniram, a trudim se da dan započnem u prirodi, šetnjom i trčanjem u šumi. Obožavam prirodu i životinje i dođe mi da se preselim na selo. Sport je odličan način da radite na svom telu, ali i umu. Kao mala sam trenirala košarku, valjda sam zato i visoka 182 centimetara. Ljubav prema sportu ostala mi je do danas. To je moja svakodnevica. Za lepotu je bitna i energija, a u potpunosti se slažem da lepota dolazi iz duše“, zaključila je voditeljka za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar