Anđelina Džoli podelila fotografije iz luksuznog voza sa putovanja po Evropi

Podeli:
Anđelina Džoli, Andjelina Džoli
Anđelina Džoli Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Anđelina Džoli sa decom je provela godišnji odmor u Italiji, a fotografije koje pristižu na Instagram otkrivaju da je bila reč o pravoj avanturi.

Odmor u Italiji Anđelini je itekako prijao, kao i neobično putovanje vozom po Evropi, kojim je posetila i mnoge druge gradove, jasno je kao dan kada se pogledaju fotografije i snimci koje su, zahvaljujući bračnom paru umetnika JR-u i Prun Nuri, završile na Instagramu.

Kao da je reč o maturantskoj eksurziji na koji su se uputili tinejdžeri, tako je i Anđelina Džoli  uživala u svojoj letnjoj avanturi, koja je kulminirala boravkom u poznatom venecijanskom hotelu Cipriani.

PROČITAJTE JOŠ

Na nekim od fotografija jedna od najljepših holivudskih glumica obučena je u sivi kaftan i pozira na krovovima italijanskih kuća u Veneciji, dok na drugima uživa u obroku dok se vozi luksuznim vozom po Evropi.

Evropa je poslednjih godina top destinacija za najveće svetske zvezde, a osim Anželine, ovo leto su krstarili Mediteranom Dženifer Lopez i Ben Aflek, kao i njen bivši verenik Aleks Rodrigez, u Grčkoj je uživala i Kejt Hadson sa porodicom, u Italiji su bili i Kejti Peri i Orlando Blum.

Komentari

Vaš komentar