Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Edita Aradinović prisustvovala je promociji prvog albuma Sanje Vučić, a tm prilikom rekla je da poslednji album Jelene Karleuše "nije njena šoljica čaja".

To je Jelenu uvredilo, te je istakla da joj je „muka od toga da je omalovažavaju“, a poto je napisala i da se razočarala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Žao mi je što tako govori, bila mi je baš simpatična… Umorna sam, ovo je prešlo svaku meru. Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi… Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta na primer Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova… Ali traj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova uzeo je maha kao nikada do sada. Razumem ja da se najjači napadaju, ali… Ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca… Umorna sam“, napisala je Karleuša na Instagram storiju.

Edita joj nije ostala dužna, te je na istoj društvenoj mreži podelila čitavu njihovu prepisku.

Foto: Instagram/editaaradinovic

„Hvala ti. Samo sledeći put kad kaže da nije tvoja šoljica čaja, ne možeš u istu rečenicu da staviš da nisi preslušala. Deluje nelogično“, glasila je Karleušina prva poruka.

„Ja sada tebe mogu javno tako da namažem g*****a i napravim na glupog majmuna, koji prvo priča jedno, pa drugo, da ti ne bude dobro, ali… Znaš… Ne zaslužuješ čak ni to. Nemoj više ime da si mi pomenula“, dodala je Jelena.

Tu joj je Edita odgovorila:

„Jelena Karleuša što k***š da te umara sve ovo, kad brišeš svoje poruke i kačiš na Tviter sve ovo. Baš si cava, a stvarno sam mislila nekad da si faca, ako nisi pevač bar faca da budeš, al’ ne ide ni jedno ni drugo“, poručila joj je Aradinovićeva.

BONUS VIDEO: SHOWOFF Šta će Karleuša da uradi ako Aleksandra Prijović proda još jednu Arenu