Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

U pitanju je napeti triler.

Drugi deo filma „Vadi noževe“ nedavno je izašao na Netfliksu pod nazivom „Vadi noževe: Stakleni luk“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo ostvarenje snimano je prošle godine u Srbiji, a trenutno je najgledanije na pomenutoj platformi za gledanje filmova i serija.

Deo scena rađen je u velikom studiju u Beogradu, a na odjavnoj špici može se videti dosta srpskih imena i prezimena, budući da su brojni naši ljudi učestvovali na stvaranju filma.

Foto: Netflix – T-Street / AFP / Profimedia

Tako su holivudski glumci poput Denijela Krejga i Kejt Hadson boravili u našoj prestonici. Ipak, kako su na snazi bile oštre mere usled koronavirusa, nisu imali mnogo prilike da uživaju u čarima noćnog života Beograda.

Kejt Hadson i Edvard Norton tada su posetili Muzej Nikole Tesle, a na Instagramu je redovno objavljivala fotografije i snimke na kojima je otkrivala kako provodi dane u Srbiji.

Film „Nož u eđa“ inspirisan je romanom čuvee Agate Kristi, a prvi deo je hit u bioskopima postao 2019. godine. Najavljen je i treći deo koji je u planu za 2024. godinu.

Nastavak ovog filma govori o milijarderu Majlsu Bronu koji poziva prijatelje na svoje privatno ostrvo u Grčkoj, ali jedan od njih ubrzo umire pod nerazjašnjenim okolnostima. Ovo postavlja novi izazov pred detektiva koga će ovog puta ponovo igrati Krejg.

BONUS VIDEO: Snimanje filma Munje 2