Kevin Spejsi kao Franjo Tuđman? Glumac u pregovorima sa hrvatskim rediteljem

Film 30. dec 202123:09
Podeli:
Kevin Spejsi Foto: EPA/J.L.CEREIJIDO

Holivudski glumac Kevin Spejsi sleteo je večeras u Zagreb gde je u planu snimanje filma hrvatskog reditelja Jakova Sedlara.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi Jutarnji.hr, Spejsi je u glavni grad Hrvatske došao kako bi snimio Sedlarov film o Franji Tuđmanu, a ovaj portal navodi da će se holivudski glumac naći baš u ulozi prvog hrvatskog predsednika.

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar nije želeo da previše govori o projektu. Kaže kako ne želi „brzati“ kao neki od njegovih kolega koji su unapred najavili snimanje svojih filmova s velikim zvezdama, a nakon toga se ne dogodi ništa.

"Idemo polako, pregovaramo i to je sve", rekao je Sedlar nedavno pomenutom mediju.

Kevin Spejsi Foto: EPA/PETE MAROVICH / POOL

Podsetimo, Spejsi je decenijama važio za miljenika Holivuda, ali se od 2017. godine nalazi na "crnoj listi" američke filmske industrije, nakon optužbi za seksualno zlostavljanje. Nekoliko muškaraca ga je optužilo za seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje, što je rezultiralo da popularna platforma Netflix raskine ugovor sa njim.

Ubrzo je ostao bez svih većih angažmana, uključujući i onaj na seriji "House of Cards" koja mu je poslednjih godina donela brojne pohvale.

BONUS VIDEO: Najpoznatiji negativac Holivuda dobio svoju voštanu figuru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar