Džesika Ganing Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Netfliksova serija "Baby Reindeer" trenutno je najveći hit među ljubiteljima televizijske zabave, a iza ove mračne istinite priče krije se i jedna pozitivna - ona o uspehu glumice Džesike Ganing, koja tumači Martu.

Cela radnja u seriji „Baby Reindeer“ zasnovana je na istinitim događajima, odnosno iskustvima glavnog glumca i autora ove priče – Ričarda Gada. Njegova hrabrost da svoje traume pretoči u televizijsku seriju uveliko se hvali, ali je velika pažnja i na glavnoj junakinji Marti.

PROČITAJTE JOŠ

Nju u seriji tumači glumica Džesika Ganing, koja se na televiziji prvi put pojavila 2007. godine u epizodi BBC-jevog showa „It’s Adam and Shelley“.

Zapaženiju ulogu ostvarila je u seriji „Doctor Who“ u kojoj je glumila Stejsi Kembel koja se zbog pilule za mršavljenje pretvori u bebe vanzemaljce.

Nakon toga je glumila u serijama „Mutual Friends“, „Life of Riley“, „White Heat“, „The Scandalous Lady W“…

I Džesika i Ričard Gad dele strast prema stand up komediji. Ona je na Jutjubu delila snimke svojih nastupa koji su privukli njegovu pažnju.

„Oduvek sam mislio da si donosila posebnu čar svakoj ulozi koji si imala. Hvalio sam svako ostvarenje u kojem si glumila“, rekao joj je.

Ona je nedavno u intervjuu za Los Angeles Times naglasila važnost toga što je Marta prikazana kao kompleksna ličnost, a ne kao običan negativac.

Džesika Ganing Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Nikada ovo nisam doživljavala kao klasičnu priču o uhodi i žrtvi. Mislim da ona nikada nije nameravala da bude zastrašujuća, čak i ako se činila takvom“, izjavila je.

BONUS VIDEO: Jelena Riznić i dr Mihailo Ilić: Šta možemo da naučimo iz serije Baby Reindeer

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar