Nova Kia Sportage ima jedan detalj zbog kog smo se podelili VIDEO

Auto 18. sep 202219:12
Podeli:

Reč je o ključu zbog kog su se sukobila mišljenja članova naše redakcije. Pogledajte video iznad i kako izgleda ključ za ovaj popularni model, pa prosudite da li to može da se uzme kao zamerka novom SUV-u ili ne.

Najpodavaniji model južnokorejskog brenda u Evropi je Kia Sportage. To je model koji je i u Srbiji izuzetno popularan. Na tržište je stigla peta generacija ovog SUV-a, a mi smo testirali verziju sa benzinskim 1.6-litarskim motorom od 150 KS i prednjim pogonom.

Novi Sportage se prvenstveno ističe vrlo hrabrim dizajnom, a potom i izuzetno modernom kabinom u kojoj, smo, doduše, pored sve modernizacije i digitalizacije pronašli i jedan detalj iz prošlosti, barem kada su novi krosoveri ovog cenovnog ranga u pitanju. Nekim članovima naše redakcije je to bilo sasvim u redu, dok su drugi negodovali.

Naime, došlo je do neslaganja u mišljenjima zbog ključa, pa dok su jedni smatrali da je sasvim u redu imati takav ključ, pod izgovorom da smo na to i navikli i da to nije ništa strašno, drugi su izrazili svoje negodovanje budući da smo u 21. veku i da ukoliko automobil košta toliko koliko košta, i ključ treba da bude kakav dolikuje.

U svakom slučaju, pogledajte test i kako izgleda ključ za ovaj popularni model, pa prosudite da li to može da se uzme kao zamerka novom SUV-u ili ne.

Uz to, saznaćete i kako sve vozi novi Sportage, koliko troši, da li je praktičan, šta sve nudi i po kojoj ceni.

 

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar