Avion
Foto: Shutterstock

Internetom kruži snimak šokantnog prizora tokom kojeg se histerična žena svađa sa stjuardesom oko vina, zbog čega je avion u kojem je bila bio prisiljen da skrene sa rute, piše Dejli mejl.

Žena, koja još nije identifikovana, izazvala je scenu na letu iz Hjustona za Los Anđeles 25. jula kada je odbila da sledi uputstva stjuardese.

Naime, svađa je započela zbog toga što je unela vino na avion, a let je ubrzo morao biti preusmeren u Feniks.

U videu koji je podeljen na TikTok-u, žena se svađa s drugim putnicima i osobljem u avionu. Stjuard pokušava da natera ljutu ženu da sedne na svoje sedište i vidno je frustriran njenim ponašanjem, prenosi Jutarnji list.

@bperkins33Yesterday was insanity. Had our entire flight landed so she could get arrested because she couldnt get wine on the flight lmao♬ original sound – Blake Perkins

„Ušla si u avion s vinom, bio sam dovoljno ljubazan da te pustim u zrakoplov. Mogao sam te ostaviti u Hjustonu“, govorio je na snimku. Nakon što su njih dvoje nastavilo svađu u vezi vina koje žena nije smela uneti na let, stjuardesa je iznenada rekla da će „preusmeriti let, a ona će morati u zatvor“.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što su to čuli, putnici su počeli da negoduju, a jedan ju je jasno naziva „ku*om“ i tražio od nje da „je**** sedne“. Problematična žena je krenula u svađu istaknuvši da ne ne smeju da  je „zovu ku****“, dok je stjuard s kojim se prethodno posvađala nije upitao „zašto radi sve ovo?“.

@bperkins33 So annoyed that we had to land so she could be arrested but also free in flight entertainment lmao #karen #airline ♬ original sound – Blake Perkins

Osoba koja je originalno objavila snimak napisala je da je „avion morao sleteti kako bi ona bila uhapšena jer nije mogla piti vino tokom leta. Barem smo dobili besplatnu zabavu, i to tokom leta“, napisao je.

Na TikToku, korisnici društvenih mreža osudili su ženu zbog njenog ponašanja, a jedan ju nazvao „narcisoidnom osobom“.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar