Foto:AFP / Profimedia; facebook

Devojčica (12) ubijena je u Parizu, a njeno telo je potom pronađeno u koferu. Devojčica, koju mediji imenuju kao Lola, snimljena je na sigurnosnim kamerama nekoliko trenutaka pre smrti. Svedoci su za medije ispričali šta su videli u periodu kada se još tragalo za devojčicom.

Pokrenuta je istraga o ubistvo, nakon što je leš pronađen u blizini njene kuće u petak uveče. Majka devojčice je prijavila ćerkin nestanak kada se nije vratila kući iz škole.

Policija je saopštila da je otkrila tragove otmice u podrumu zgrade i da je pokrenula istragu o ubistvu.

Žrtvi su bili vezani stopala i zglobovi, imala je traku oko lica i posekotine na grlu. Telo je nađeno nekoliko sati nakon njenog nestanka.

Dete je na telu imalo utisnute brojeve 1 i 0. Obdukcijom je kontastovano da je umrla od gušenja.

Snimci sa sigurnosnih kamera koji su se pojavili pokazuju devojčicu obučenu skroz u belo kako nosi nešto što liči na školsku torbu. Ona je viđena kako ulazi u svoju zgradu iza žene za koju su svedoci rekli da je viđena kasnije kako nosi kofer.

Osumnjičena je nosila bele patike, sive helanke i sivi džemper, a uhapšena je u subotu ujutru zajedno sa svojom sestrom, pišu mediji.

Snimak sa sigurnosne kamere pokazuje da je osumnjičena ušla u zgradu oko 15.20 i da ju je pratila ubijena devojčica.

Jedan stanovnik koji živi u toj oblasti je rekao da je video osumnjičenu kako vuče kofer.

PROČITAJTE JOŠ:

„Videli smo je kako ulazi u zgradu, bila je sasvim sama… Videli smo je pola sata kasnije sa koferom i pričala je sa svima, delovala je kao da je malo luda“, rekao je stanovnik.

On je dalje naveo da je osumnjičena ostavila kofer na ulici dok je nonšalantno ušetala u poslastičarnicu i kupila kroasan pre nego što ga je odvukla.

„Videli smo da sa mukom nosi kofer, mislili smo da je to zato što su unutra teški predmeti, nikada ne bismo pomislili da je u pitanju telo. Bilo je oko 17.00 časova i ona je šetala okolo sa koferom, čak ga je ostavila ispred kafića i otišla u pekaru preko puta da kupi kroasan kao da se ništa nije desilo“, naveo je svedok.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar