Foto: TANJUG/AP Photo/Oded Balilty; il.linkedin.com/in/noa-argamani; Sameh Rahmi / Zuma Press / Profimedia; Momen Faiz / Zuma Press / Profimedia

Među nevinim žrtvama koje su sinoć oteli teroristi Hamasa su i studenti koji su prisustvovali pustinjskom rejvu, mahom žene i devojke, deca, stariji, muškarci. Kako ne mogu da dođu do svojih voljenih, ljudi su počeli da šire apele na društvenim mrežama sa fotografijama nestalih, moleći za pomoć. Jedna od njih je i Noa, devojka čiji vrisak ledi krv.

Noa Argamani (25) kidnapovana je juče, dok se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi kako sedi na motociklu jednog militanata, sa raširenim rukama uperenim u svog bespomoćnog dečka, moleći za život.

Ona vrišti #Nemoj me ubiti! Ne, ne, ne“, ali su je pripadnici Hamasa odveli i Noa od tada nije viđena.

Foto: il.linkedin.com/in/noa-argamani;

Njen dečko, Avi Nejtan, izbezumljen i bespomoćan, ostavljen je u pustinji. I on je nestao.

Snimak Noine otmice, koji se široko deli na društvenim mrežama, previše je uznemirujući za mnoge.

„Zamislite kako je njenoj porodici“, rekao je njen cimer sa univerziteta, Amir Moadi.

Sinoć je takođe objavljeno da su Doron Ašer (34) i njene dve ćerke, Raz (5) i Aviv (3) bile među izraelskim civilima koje su uhvatili Hamasovi naoružani napadači i zarobili u Gazi.

Ovo su samo neka od lica koja su nestala.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na društvenim mrežama se stalno objavljuju apeli porodica nestalih, sa fotografijama i snimcima, na mestima gde su poslednji put viđeni.

Sve najnovije informacije iz Izraela možete pratiti u našem blogu uživo. 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar