Toni Garnet i Sofija Kardakim Foto:Privatna arhiva

Britanac Toni Garnet koji je ostavio ženu i dvoje dece zbog ukrajinske izbeglice Sofije Kardakim, sada je ostavio i novu partnerku, i to zbog - iracionalnog ponašanja, nasilja i alkoholizma.

Garnet (30) tvrdi da je izbacio Sofiju Karkadim (22) iz kuće, nakon što ju je optužio da ne može da podnese količinu alkohola koju konzumira i da je nožem oštetila zid u njihovoj iznajmljenoj kući.

Pored toga, on je rekao da se Sofija meša u njegov odnos sa decom, ističući da su mu ćerke uvek na prvom mestu.

Sada je za britanske medije potvrdio da je došao kraj njegove ljubavi sa Sofijom.

Foto: Joel Goodman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Završili smo..“

„Završio sam 100 posto sa njom. Završili smo kao par“, rekao je Toni.

On tvrdi da su stvari kulminirale kada su u subotu uveče išli na veslanje, dok su proslavljali njegov 30. rođendan u Zapadnom Jorkširu. Rekao je da je na kraju pozvao policiju nakon što je Sofija očigledno oštetila zid nožem.

Toni je za MailOnline rekao kako mu je dojadilo ono što je opisao kao njeno iracionalno ponašanje tokom četiri i po meseca koliko su bili zajedno.

„Ne mogu više da trpim njeno zlostavljanje ili bes. Ostavio sam Lornu i moje dvoje dece zbog nje, i uložio sam sve dodatne napore da joj pomognem da se održimo zajedno. Toliko sam naporno radio da ova veza funkcioniše. Znao sam da ćemo izgledati kao kreteni ako se rastanemo, jer imamo profil u medijima i svu pažnju koja nam je poklanjana na televiziji i internetu“, istakao je Toni.

Tony Garnett i Sofiia Karkadym Foto: Ptintscreen Instagram/tee_garnett

On kaže da mu je bilo iskreno žao što ostavlja Sofiju jer je napustila svoju zemlju i život, i došla u državu u kojoj nikoga ne poznaje.

Situacija koja je sve promenila

Međutim, situacija se preokrenula kada je postala nasilna.

„U subotu uveče je uzela nož i nekoliko puta ubola zid.To me je zaista uplašilo i nisam imao izbora nego da pozovem policiju. To me uopšte ne raduje. Ali bio sam zabrinut za svoju bezbednost“.

Svađa se dogodila kada su druge ukrajinske izbeglice – Sofija Rastorhujeva i njen dečko Ilija Tronevič, boravile sa parom.

Oni su se preselili kod Tonija i Sofije nakon što je video njihov očajnički apel na Fejsbuku, tražeći smeštaj.

Tony Garnett Foto: Ptintscreen Instagram/tee_garnett

„Možda Sofija pati od PTSP-a. Ali ona je iz Kijeva gde nije bilo mnogo rata. Nadam se da će naći neko bezbedno mesto za život i da je na srećnijem mestu. Ali ona nije za mene“, kaže sada Toni, koji je kontaktirao Sofijinu majku u Ukrajini, moleći je da pozove ćerku kući.

POGLEDAJTE JOŠ:

On će sada potražiti novi dom, a tvrdi da mu je Sofija slala poruke i tražila da se pomire. Toni je to odbio, tvrdeći da mu je upropastila rođendan i život.

Toni se zaljubio u Sofiju samo nekoliko dana nakon što je počela da živi sa njim i njegovom desetogodišnjom partnerkom Lornom Garnet (28), koja je majka njegovo dvoje dece.

On i njegova sada već bivša devojka dospeli su na naslovne strane svih medija nakon što je napustio Lornu i preselio se iz porodične kuće sa svojom novom devojkom, kako bi mogli da započnu novi zajednički život.

BONUS VIDEO Masovna grobnica u Izjumu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar