Foto: Shutterstock

Pojavio se dramatičan video na kojem je prikazan trenutak kada su roditeljima sa Novog Zelanda vlasti oduzele dete.

Beba im je oduzeta i odvedena na lekarsku negu nakon što su roditelji odbili da mu dozvole da primi transfuziju krvi osobe koja je vakcinisana, a sve uoči hitne operacije srca.

Šestomesečno dete je od novembra bilo u bolnici na Novom Zelandu na operaciji zbog urođene srčane bolesti koja je odložena nekoliko nedelja zbog zabrinutosti roditelja.

Odlukom Višeg suda Novog Zelanda odlučeno je da će beba biti stavljena na brigu njegovog pedijatrijskog kardiohirurga i kardiologa do završetka operacije i postoperativnog oporavka.

Potresni snimak susreta pokazuje kako uznemireni roditelji mahnito pokušavaju da razgovaraju sa vlastima dok je bebu odvodilo bolničko osoblje.

„Vi momci ćete biti zabeleženi u analima istorije kao kriminalci koji uzimaju bebe od majki“, može se čuti kako bebin otac govori vlastima dok administrator obaveštava majku da može da vidi bebu posle operacije.

Posle uznemirujućeg susreta, bebin otac je iskreno govorio u kameru: „Ne znam gde ovo vodi širom sveta, ali naša beba je medicinski kidnapovana“, rekao je on.

„Nasilnici su došli u policijskim uniformama i iščupali bebu iz njegovog kreveta. Neka ovo bude lekcija celom ostatku čovečanstva, preuzimanje je već počelo, a počelo je na bolničkom odeljenju sa bebom“, rekao je on.

„Pozivam čovečanstvo da ustane, jer svi znate šta se dešava“, dodao je.

Snimak incidenta kružio je internetom nakon što je prvobitno objavljen na Rumble.com 8. decembra.

PROČITAJTE JOŠ:

Roditelje zastupa advokat i borac protiv vakcina Sju Grej, koja je rekla „zbog toga što moje klijente označavaju kao teoretičare zavere, njihov stav je da sve što moji klijenti kažu može da se ignoriše“.

Bolnica je planirala da beba bude operisana prošle nedelje.

Roditelji će dati prednost „mirnom rešavanju situacije do operacije i poružiće podršku bebi tokom operacije“, rekla je gospođa Grej u objavi na Fejsbuku od 8. decembra.

„Zaključili smo da vlada ne može sebi priuštiti da bilo šta pođe po zlu za bebu dok svet gleda. Verovatno će dobiti najbolju moguću negu sa najboljom najbezbednijom krvlju“, rekla je advokatica.

Još dva roditelja su ove nedelje zatražila samo nevakcinisanu krv za svoje teško bolesno dete, prenosi NZ Herald.

Roditelji Krojdon Hodž i Dorin Rudolf, koji imaju dete sa hipoplastičnim sindromom levog srca, odbili su dozvolu bolnici da koristi vakcinisanu krv za dečakovu hitnu operaciju.

Služba krvi Novog Zelanda predstavila je dokaze o „značajnom porastu broja potencijalnih primaoca krvi koji traže krv od nevakcinisanih davalaca“.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar