Foto:preuzeto sa Facebook.com/zorica.gjorcevska

Makedonski tužilac Gavril Bubevski izjavio je danas da ima saznanja da je majka ubijene Vanje G. nedavno prodala stan, što je bio motiv za kidnapovanje devojčice.

On je na konfererenciji za novinare rekao da je otac devojčice bio u kontaktu sa glavnim osumnjičenim koji je trenutno u bekstvu, kojem je rekao za to, kao i kada će devojčica da izađe iz kuće, prenosi Plus info.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski rekao je da se radi o zločinu bez presedana, izolovanom slučaju, koji su počinili kriminalci monstrumi koji su želeli da steknu imovinsku korist, svesni da je majka nedavno prodala stan.

Ljupčo Palevski Foto:Facebook

„Slučaj je uspešno i potpuno rasvetljen, obezbeđeni su dokazi i priznanja. Za osobu koja je u bekstvu, zajedno sa advokatom, daćemo sve od sebe da ga privedemo pravdi“, rekao je Spasovski.

On je rekao da rasvetljavanje tog slučaja nije dovelo do željenog ishoda jer su i devojčica i 74-godišnji muškarac koji je takođe nestao, pronađeni zakopani, jedno u okolini Skoplja i jedno u okolini Velesa.

POGLEDAJTE JOŠ:

Dodao je da ubijeni muškarac  nije imao nikakve veze sa maloletnicom, već je jednom od osumnjičenih dugovao novac.

Glavni izvršilac i organizator Ljupčo Palevski, uplašen od dokaza koji mogu da se pronađu o zločinu, sada je u bekstvu.

„Pratimo trag ovog monstruma i učinićemo sve da ga što pre privedemo pravdi“, rekao je ministar Spasovski.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar