Foto: Michel Loiselle / Panthermedia / Profimedia

Petogodišnji dečak povređen je u utorak nakon što je pao sa tobogana u akva parku u Džordžiji, saopštio je park.

Dete se spuštao u duplom toboganu u akva parku na jezeru Vinepesauka, u blizini granice između Džordžije i Tenesija, kada je povređeno, rekao je portparol parka Fok Nevs Digital.

On je pao 6 metara od tobogana, rekao je za Foks njuz Didžital Džon Ples, portparol okruga Katusa, gde se park nalazi.

On je rekao za VZTV da je video kako dečak „izleće“ sa zeleno-žutog tobogana.

Žena svedok Džidžer Bens, rekla je da je čula nekoliko zaposlenih kako zvižde, za šta je pretpostavila da je deo bezbednosnog protokola kada je neko povređen, navodi se u novinama.

„Mislim da to nikada neću zaboraviti“, rekla je Bens. „Pomislila sam: ’Da li je živ?‘“

Dete je zbrinuto na licu mesta i prebačeno je u dečju bolnicu u Erlangeru u Čatanugi u Tenesiju, rekao je Ples. On je rekao da nije poznato stanje i stepen povreda deteta.

Kancelarija komesara za osiguranje i bezbednost u Džordžiji rekla je za Foks njuz Didžital da je pozvana da istraži tobogane.

PROČITAJTE JOŠ:

„Danas imamo inspektora na licu mesta, ali je prerano u našoj istrazi da bismo objavili bilo kakve preliminarne nalaze“, rekao je portparol agencije u četvrtak. „Najverovatnije ćemo objaviti konačni izveštaj u narednih nekoliko dana“, navodi se.

Park je rekao Foks Njuz Didžital-u da su državni inspektori pogledali tobogane Tvist-N-Shout, uključujući osnovu za vožnju i oznake i ponovo je otvorili.

„Jezero Vinepesauka je porodični zabavni park koji se ponosi bezbednom atmosferom dobrodošlice“, navodi park.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar