Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Nestali dečak pronađen je mrtav u mašini za veš nakon što ga je navodno mučio njegov ujak.

Princ Grej Mondero (4) se igrao sa svojim rođacima u njihovoj kući u Manili na Filipinima, ali je nestao u petak popodne.

Njegov 15-godišnji ujak, Patrik Sucgang, tada je imao zadatak da pazi na dečaka, ali je negirao bilo kakvo saznanje o tome gde se on nalazi.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Zabrinuta porodica je lokalnim zvaničnicima podnela prijavu nestalih osoba.

Sucgangova spavaća soba je navodno ukrašena simbolima nacističke svastike.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Dva dana kasnije, Sucgangova mama je osetila gadan smrad koji je dolazio iz sobe tinejdžera i otkrila da miris dolazi iz napuštene mašine za pranje veša prekrivene krpom i knjigama naslaganim na vrhu.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Bila je užasnuta kada je otvorila vrata napuštene mašine za pranje veša i pronašla nestalo dete ugurano unutra.

Sucgang je potom ispitan u policiji i optužen za ubistvo u vezi sa Zakonom protiv zlostavljanja i eksploatacije dece. Kasnije je poslat u Gradsku kancelariju za socijalni rad i razvoj.

Međutim, zbog njegovih godina, sudski postupak će biti obustavljen dok ne napuni 18 godina.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Viši narednik policije Marsito Toreon, istražitelj u policijskoj stanici Las Pinas, rekao je da su primili anonimne dojave u vezi sa slučajem.

Navodne fotografije sa vremenskim žigom od dana kada je dečak nestao, Sucgang je navodno poslao grupnom ćaskanju i navodno su prikazivale dete u nesvesti dok leži u kanti.

Mediji prenose da je ujak ubijenog dečaka bio obožavalac Džefrija Damera. U pitanju je serijski ubica i seksualni prestupnik koji je ubio i raskomadao sedamnaest muškaraca od 1978. do 1991. godine.

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Sucgangova sada obrisana poruka u grupnom ćaskanju navodno je glasila: „Učinio sam nešto zbog čega duboko žalim i moram da dam sve od sebe da to nadoknadim. Pustio sam da moje nametljive misli pobede i moram da platim posledice. Ne mogu rečima da opišem bol i tugu koju osećam za porodicu žrtve. Važno mi je da izrazim najdublje saučešće porodici i da im dam do znanja da mi je zaista žao zbog onoga što se dogodilo“.

PROČITAJTE JOŠ:

Deda ubijenog dečaka, koji je odbio da bude imenovan, rekao je da želi da Sucgang bude kažnjen. Rekao je: „Treba da bude optužen. On mora da pati za svoje zločine. On je to priznao i objavio šta je uradio. On je to isplanirao. Eto, kako je bestidan.“

Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

U međuvremenu, Sucgangova mama je pozvala druge roditelje da prate kako njihova deca pretražuju internet.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar