Foto: Shutterstock

Žena je tragično preminla na indonežanskom aerodromu nakon što je nasilno otvorila vrata lifta i pala niz okno lifta.

Aisiah Sinta Devi (38) dovezla se liftom na drugi sprat dok je bila na putu, da se sastane sa nećakom u zoni za prijavu na aerodromu Kualanamu u Medanu.

Na snimcima nadzornih kamera se vidi kako žena mirno ulazi u aerodromski lift. Činilo se da je bila zbunjena kada se lift zaustavio dok su vrata okrenuta prema njoj još uvek bila zatvorena.

Ne znajući da su se druga vrata iza nje otvorila, počela je mahnito da pritiska dugmad za hitne slučajeve. Ženina porodica je zamolila aerodromsko osoblje da je potraži nakon što je izgubila kontakt, ali nisu mogli da je pronađu na aerodromskom terminalu.

Pronađena je tek tri dana kasnije kada se iz oblasti u blizini lifta pojavio smrad i osoblje je pozvano da izvrši istragu.

Njeno telo je otkriveno zarobljeno na dnu okna i izvučeno je posle petočasovne operacije. Njeni ostaci su poslati u bolnicu Medan Baiangkara na obdukciju.

Dedi Al Subur, šef korporativnih komunikacija aerodroma, navodno je za nesreću okrivio kvar lifta i primetio da je Devi sama pokušala da otvori vrata.

Brat žrtve, Raja Hasibuan, rekao je da je bilo „loše obezbeđenje lifta“ i da ne veruje da je njegova sestra kriva.

„Tražili smo snimak iz lifta jer smo tamo izgubili kontakt sa njom. Ovo je aerodrom međunarodnog nivoa. Kako su ovakvi bezbednosni standardi? A odgovor osoblja je bio veoma, veoma nezadovoljavajući“, rekao je on.

Žena je navodno pozvala rođaka da mu kaže da je zarobljena dok je nastavila da gura zatvorena vrata. Ubrzo su se ona otvorila i žena je izašla i pala u okno lifta.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar