Foto: Instagram/balltze

Čims, pas koji je poznat na internetu i zvezda je mnogih "mimova", uginuo je, potvrdili su njegovi vlasnici na društvenim mrežama.

Dvanaestogodišnji pas, čije je pravo ime Baltze, pripada rasi Šiba Inu i borio se poslednjih nekoliko meseci nakon što mu je dijagnostikovan rak pankreasa, piše N1.

„Ball Ball je zaspao 18. avgusta. Zaspao je u petak ujutru tokom svoje poslednje operacije“, navodi se u poruci.

Vlasnici kažu da su želeli da mu uključe hemioterapiju ili drugi tretman posle te operacije, ali da „je sada kasno“.

U oproštajnoj poruci, vlasnici ove internet zvezde zamolili su sve da ne budu tužni i „da se sete samo radosti koju je Čims doneo mnogima“.

„Ne budite tužni, setite se radosti koju je Baltze doneo svetu. Šiba Inu sa okruglim nasmejanim licem koji je povezao sve nas, pomogao je mnogim ljudima tokom pandemije i doneo mnogo radosti mnogima. Sada je njegova misija završena“, navodi se u poruci.

„Verujemo da slobodno trči nebom i uživa u ukusnom obroku sa svojim novim prijateljima. Zauvek će biti u našim srcima. Nadam se da može da nastavi da donosi radost svima u onlajn svetu, to je moj jedini skromni zahtev“, poručuju vlasnici.

Zahvalili su i medicinskom osoblju koje je psu pružalo podršku tokom bolesti u proteklih šest meseci.

***

BONUS VIDEO: Detalji tragedije kod plaže Plavi horizonti u blizini Tivta: Skočio u vodu da spasi drugog plivača, pa ga veliki talasi potopili

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar