Alissa McCommon Foto:Screenshot/Instagram

Učiteljica četvrtog razreda u Tenesiju mogla bi se suočiti sa 25 godina iza rešetaka nakon što je uhapšena zbog navodnog silovanja dečaka (12) i prijateljstva sa drugim bivšim učenicima na internetu.

Alisa Mekomon (38) uhapšena je ispred svoje kuće i smeštena u zatvor okruga Tipton.

Majka dvoje dece optužena je za seksualni napad na bivšeg učenika 2021. godine u njenoj kući, rekla je šefica policije Kovingtona Dona Tarner.

Nastavnica Karger akademije je priznala da je neprikladno komunicirala sa učenicima, saopštila je policija.

Mekomon je suspendovana bez plate 24. avgusta nakon što je jedan roditelj izneo tu tvrdnju, navodi VREG.

Nakon što se roditelj javio, nekoliko drugih učenika je tvrdilo da im se Mekomon približila na mreži i čak je igrala video igrice sa njima, preneo je list.

Učiteljica četvrtog razreda je navodno slala učenicima neprikladne fotografije i tražila da ima seks sa njima, prenela je agencija.

„To je nepodnošljivo. To je neizrecivo i 100 odsto se može sprečiti. Mislim da je to razlog zašto smo detektivi i mi toliko strastveni u tome da se uverimo da su žrtve dobro“, rekla je Tarner.

Učiteljica, kojoj je određena kaucija od 5.000 dolara, tvrdi da je nevina.

PROČITAJTE JOŠ:

Istraga je u toku dok policija nastavlja da ispituje navodne žrtve. Roditelji smatraju da je učiteljicu trebalo uhapsiti nakon što je suspendovana iz škole.

„Sada svi želite da preuzmete stvari. Trebalo je to da uradite na početku kada ste prvi put saznali za to“, rekla je Bjanka Tejlor, koja ima učenika u Mekomonovoj klasi, u grupi na Fejsbuku, prenosi Fok 13 Memphis.

Očekuje se da će se učiteljica pred sudom pojaviti 13. oktobra.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar