Foto: Tanjug/Peter Byrne/PA via AP

Kejtlin Skot Li (16) pronađena je u beživotnom stanju u prestižnom britanskom internatu za devojčice u blizini školskog igrališta i to samo nekoliko nedelja pre njenog završnog ispita.

Uprava univerziteta je saopštila da je šokirana zbog tragedije i da će detaljno ispitati sve okolnosti, piše Dejli Mejl.

Roditelji devojčice bankar Džonatan Skot-Li i njegova supruga Tara koja se bavi knjigovodstvom u prestižnoj kompaniji, u to vreme bili u inostranstvu i hitno su doputovali u internat nakon što su im javljene tragične vesti.

Inače, porodica stradale devojčice je poreklom iz Singapura,a dugo godina je živela u Hong Kongu.

Skot Li, ima i mlađu sestru koja trenutno pohađa internat u Hong Kongu, ali bi trebalo da se uskoro prebaci u internat u koji je bila upisana njena sestra.

Reč je o školi Wycombe Abbey (Vikombska opatija) i osnovana je 1896. godine – pohađa je 650 učenica uzrasta od 11 do 18 godina i svaka devojčica ima svoju ‘Kućnu majku’- devojčicu koja se nalazi u razredu iznad i brine se o njoj, posebno u ranim školskim danima.

Pročitajte još:

Inače, pre četiri godine još jedna učenica je pronađena mrtva. Reč je o nadarenoj violinistkinji Katji Cukanovoj (17) koja je umrla u očevoj vili Kensington, nakon što je popila smrtonosni koktel kokaina i ketamina.

Bila je jedan od najsjajnijih britanskih muzičara i održala je koncert u Kraljevskoj operi samo nekoliko dana pre smrti.

Njen otac, bivši ruski bankar Igor Cukanov, pronašao ju je u ranim satima onesvešćenu u porodičnoj kući i ona je hitno prevezena u bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

BONUS VIDEO Mesto zločina u Rumi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar