Foto:SZS Mojkovac

Spasilačke ekipe nastavile su potragu za nestalim dečakom nakon što su juče, oko 17 sati ronioci pronašli telo njegove sestre. Kako je saopšteno Portalu RTCG, ronioci su prešli četiri kilometra, i još treba 9 kilometara da pretraže pod vodom.

Oni su u petak automobilom sleteli u Taru na putu Đurđevića Tara -Žabljak. Tom prilikom poginula je njihova majka koja je upravljala vozilom, dok je treće dete koje se takođe nalazilo u vozilu spašeno i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Civilnim službama danas pomažu pripadnici Vojske Crne Gore, ali i specijalizovane jedinice.

Podsećamo, u nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja Jelena Vuković, a jedno dete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu.

Do nesreće je došlo nakon što je automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo u kanjon.

Potraga za dvoje dece nakon jucerasnje teske saobracajne nesrece u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac – Pljevlja Foto:SZS Mojkovac

U potragu su, pored pripadnika Gorske službe spašavanja, policije, uključeni i ronioci iz Bijele, a teren je pretraživan i dronovima.

***

BONUS VIDEO: Jeziva ispovest vozača GSP-a: Na silu me je terao direktor da isteram autobus u kome je poginulo dete u Prvomajskoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar