Ilustracija: Shutterstock/larnal

Policija je saopštila da je 16-godišnjakinja stradala, a da su njena dva prijatelja povređena nakon što je udarila svojim Poršeom u drvo u blizini vile svoje porodice u Severnoj Karolini vredne 2,6 miliona dolara.

Stela Grejs Brajt je navodno jurila kada je njen superautomobil Porše 911 sa dva sedišta sleteo sa puta u Mursvilu, blizu jezera Norman, u subotu u 3:20 ujutro — udarivši u drvo i zid, izvestio je Šarlot Obzerver.

Brajt je proglašena mrtvom na licu mesta, dok su njena dva prijatelja hitno prevezena u bolnicu sa nepoznatim povredama, saopštila je policija.

Jedan od Brajtovih prijatelja sedeo je u zadnjem delu sportskog automobila, koji nije opremljen za putnike i nema pojaseve, dodali su policajci.

I Brajt i njen suvozač na prednjem sedištu su u to vreme bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Istražitelji još nisu otkrili kojom brzinom je Brajt vozila u to vreme, ali kažu da je brzina bila faktor nesreće.

Fatalni sudar dogodio se na 3 kilometra od kuće na jezeru porodice Brajt vredne 2,6 miliona dolara, objavio je Dejli mejl.

Nije odmah bilo jasno da li je Porše – koji se prodaje po ceni od 60.000 do 120.000 dolara i može dostići brzinu od 322 km na čas u vlasništvu tinejdžerke ili njenih roditelja, Tereze i Krisa Brajta.

Sestra bliznakinja nastradale devojke, Olivija, bila je među onima koji su odali počast posle njene šokantne smrti, objavivši na društvenim mrežama da je tinejdžerka njena „druga polovina“.

„Ne znam kako ću živeti još jedan dan bez tebe, što si mi značila svet i još uvek mi značiš. Nisi zaslužila da ideš ovako brzo, zaista nisi“, napisala je Olivija.

PROČITAJTE JOŠ:

„Neću prestati da mislim na tebe i znam da želiš da budem srećna, pa ću pokušati da budem srećna samo zbog tebe“, dodala je.

U međuvremenu, prijatelji su opisali tinejdžerku kao „prelepu dušu“ i nekoga ko bi uvek „nasmejao ljude u nezgodnoj situaciji“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar