Foto:West Yorkshire Police/privatna arhiva

Suprug učiteljice u osnovnoj školi koja je zadavljena samo šest meseci nakon što je dobila dete putem vantelesne oplodnje, osuđen je na doživotnu robiju nakon što se izjasnio krivim za njeno ubistvo.

Metju Fišer (29) osuđen je na doživotni zatvor na krunskom sudu u Lidsu nakon što je ubio Ebi Fišer (29). Njeno telo nađeno u žbunju oko 19 kilometara od njene kuće, nakon velike policijske potrage u julu.

U januaru ove godine par je dobio ćerku Sidni, koja je začeta putem vantelesne oplodnje. Ali šest meseci kasnije 9. jula prijavljen je nestanak Ebi Fišer. Kako se navelo, ona je nestala iz svog doma u Kastfordu, Zapadnom Jorkširu.

Foto:West Yorkshire Police/privatna arhiva

Odmah je pokrenuta velika policijska potraga za njom.

Tokom pretresa kuće, njen muž je objavio na Fejsbuku: „Da li je neko video Ebi, ako jeste molim vas da mi kažete ili da je pozovete da me pozove“.

Njeno telo su policajci pronašli pored jednog seoskog puta u Južnom Jorkširu 10. jula, a Fišer je uhapšen i optužen za njeno ubistvo samo nekoliko dana kasnije.

Foto:West Yorkshire Police

U vreme njene smrti, porodica ju je opisala kao „prelepog anđela“ i rekla je da su „potpuno skrhani“ zbog gubitka.

„Naša prelepa Ebi. Reči ne mogu opisati koliko smo razoreni zbog ovog gubitka“, navodi se.

Foto:facebook/privatna arhiva

„Veoma nam nedostaješ. Obećavamo da ćemo te učiniti ponosno svakoga dana i nastavićemo da vaspitavamo tvoju neverovatnu devojčicu na način na koji bi ti to učinila“, dodali su.

„Nebo je dobilo anđela, ali mi smo tebe izgubili i to nam se čini kao najnepraveniji čin koji se dogodio. Mi kao porodica želimo da zahvalimo svakoj osobi koja je pokazala dovoljno srca i ljubavi da traži našeg anđela. Volimo te“, dodaje se u poruci porodice.

Foto:privatna arhiva facebook

Metju Džons, glavni nastavnik na akademiji na kojoj je Fišer predavala takođe joj je odao počast: „Ona će biti upamćena kao entuzijastična, ljubazna i brižna učiteljica i koleginica, koja je davala sve od sebe svaki dan“.

PROČITAJTE JOŠ:

Fišer je poslednji put viđena kako izlazi iz kuće oko ponoći 8. jula, ali nikome nije rekla gde ide, navela je porodica policiji.

Policija Zapadnog Jorkšira pokrenula je istragu o nestaloj osobi, a zajednica u Kaslfordu je pokrenula potragu kako bi ušla u trag nestaloj ženi.

Policija je 11. jula potvrdila da je pronašla njeno telo dan ranije.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Tajlandu: U vrtiću ubijene 34 osobe, od tog broja 22 deteta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar