Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Davor Grubešić bio je prisutan na "krvavoj proslavi" u Gorici na kojoj je jedan muškarac posle kratke svađe zapucao iz kalašnjikova i usmrtio dve osobe i još dve ranio. Kako kaže, njegov nećak i on preživeli su krvavi pir pukom srećom.

Grubešić je bio u objektu u kojem se obeležavala proslava sveti Stjepana kada se dogodio stravičan zločin. Na proslavi je bio sa prijateljima, decom i unučicama.

„Jedna osoba je počela da baca stolove i stolice, nekih 20 minuta pre pucnjave. Nekoliko ljudi ga je izbacilo iz lokala. Čini mi se da je pretio da će se vratiti s puškom“, rekao je Grubešić za Srpska info.

Napadač je zatim otišao do kuće i uzeo kalašnjikov. Potom se vratio i zapucao na ljude koji su se nalazili ispred objekta, ubivši dve i ranivši još dve osobe. I Grubešić se tada nalazio ispred lokala, ali je srećom ostao nepovređen.

Pročitajte još:

„Mene i mog nećaka je spasilo drvo. Da ga nisam povukao za ruku, ne znam šta bi bilo s nama. Dvojica su pala pored mene. Jedan je Velo (Velimir Bušić), poznata osoba ovde, čini mi se da je podlegao povredama i drugi je Andro, čini mi se da mu je koleno amputirano. Ovu drugu dvojicu ne znam – rekao je Grubešić.

Dodaje da je napadač pobegao sa lica mesta nakon što je ispucao rafal.

„Policija se stvorila tu jako brzo, ali čini mi se da je Hitna pomoć malo zakazala“, rekao je Grubešić i dodao da ne zna šta bi mogao biti motiv ovog krvavog pira.

BONUS VIDEO Kalifornija – napadač ubijao ljude u nekoliko prodavnica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar