ilustracija Foto: shutterstock By B7 Photography

U slovenskom mestu Bertoki kod Kopra u utorak je došlo do ubistva 85-godišnje žene, a za zločin je osumnjičena njena 31-godišnja unuka, koja je pritvorena, prenosi Hina.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je u sredu na konferenciji za novinare objavila lokalna policija, nju je u utorak nešto pre 20 sati muškarac iz Bertoka obavestio da je u kući našao mrtvu ženu, slovensku državljanku, a smrt 85-godišnje mještanke potvrdio je lekar.

„Odmah smo započeli intenzivno da prikupljamo obaveštenja, sa čime nastavljamo“, kazao je na konferenciji za novinare Dejan Grandič, kriminalist iz koparske policije.

Tokom noći policija je uhapsila 31-godišnjakinju, takođe slovensku državljanku, koju se sumnjiči za krivično delo ubistva dodao je ne otkrivajući identitet osumnjičene, no mediji, pozivajući se na lokalne meštane, navode kako je reč o unuci usmrćene.

Ona još nije ispitana, a sumnja se da je kazneno krivično počinila oštrim predmetom, navela je policija u saopštenju ne precizirajući da li je reč o nožu i da li je policija, koja je pretraživala i kante za smeće u okolini kuće, predmet našla.

Mesto događaja obišli su i dežurni sudija istrage i državni tužilac.

„Zbog toka istrage još nije moguće dati podatke u vezi sa pritvorenom osobom“, objasnio je Grandič, dodavši da motiv zločina još treba utvrditi, i da osumnjičena do sada nije bila u krivičnim postupcima. Dodao je da osumnjičena ostaje u pritvoru i da više detalja o slučaju ne može izneti u interesu istrage koja se nastavlja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar