Marko Milic, Ava Karabatić Foto: Marko Juric/PIXSELL; Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najbližih saradnika šefa HDZ-a Marko Milić, njegov portparol i desna ruka, nije dobro prošao na izborima.

On je bio kandidat u 1. izbornoj jedinici i tamo osvojio tek 391 glas.

Pročitajte još...

Više od njega osvojila je Ava Karabatić u 10. izbornoj jedinici, gde je osvojila 508 glasova.

Ava Karabatić osvojila je i više glasova od ministarke kulture i medija Nine Obuljen Koržinek, koja je osvojila 448 glasova.

Karabatić: Ovo je veliki uspeh za mene

„Nisam razočarana, ni u jednom trenutku se nisam prodala ni kupovala. Verujem da se stvari još mogu promeniti, nada umire poslednja“, rekla je sinoć Karabatić za portal 24sata.hr.

„Prošle godine u ovo vreme bila sam kući u alkolisanom stanju. Ovo je veliki uspeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekao bi Massimo“, dodala je i čestitala svima na rezultatima.

Karabatić, koja je pratila izbore iz zagrebačke pečenjare „Kraljica“ gde je bio štab stranke Ivana Prenara čiji je deo, rekla je da joj je posebno drago zbog velike izlaznosti ove godine i poručuje da neće odustati od politike.

„Žene treba da imaju mandat i vlast. Večeras imam tremu kao što sam nekad imala na ispitima, ali spremna sam na iznenađenja i ne isključujem opciju da uđem u Sabor. Kaže se da se prvi mačići bacaju u vodu. Ne razumem se u politiku kao Milanović ili Grmoja, no svato ima pravo na šansu“, kazala je Karabatić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare