Anastasia-Patricia Rubinska Foto:Privatna arhiva

Mlada Poljakinja Anastasija Rubinska (27) nestala je nedavno na ostrvu Kos u Grčkoj, a slučaj je sada dobio još misteriozniji zaplet. Jedan muškarac je uhapšen zbog sumnje da je umešan u nestanak mlade Anastasije, dok je njen telefon pronađen, ali bez SIM kartice.

Kako prenose grčki mediji, Anastasijin telefon pronašao je radnik obezbeđenja u jednog zgradi. Utvrđeno je da je u pitanju telefon koji je ona koristila, a policiju je šokirala informacija da je iz njega izvađena SIM kartica.

Ovo je dodatno podgrejalo sumnje da se iza misterioznog nestanka Poljakinje krije monstruozan zločin. Ona je nestala u ponedeljak, a ubrzo je uhapšen i osumnjičeni – momak iz Bangladeša (32).

Foto: Shutterstock/Fotokon

Ono što ga je odvelo direktno u pritvor jeste činjenica da je na svom telu imao ogrebotine, za koje je DNK analiza utvrdila da potiču od Anastasije.

Takođe, vlasi njene kose pronađene su u kući u kojoj je muškarac živeo.

POGLEDAJTE JOŠ:

Rubinska je opisana kao devojka visoka 1,65 metara, prosečne težine, a poslednji put je viđena u roze cvetnoj haljini, plavim naočarima za sunce i srebrnim rancem.

Ona se 13. juna nije pojavila na poslu, što je izazvalo zabrinutost. U toku je velika potraga, u koju je uključena policija, vatrogasne službe i grupe dobrovoljaca, kao i dronovi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar